Egalul surprinzator inregistrat la Tg. Jiu, 1-1 cu o echipa adunata de pe drumuri, a stricat din nou atmosfera in tabara vicecampioanei. Motivul de cearta a pornit de la o declaratie a actionarului Jean Valvis, referitoare la Razvan Lucescu, antreno
Egalul surprinzator inregistrat la Tg. Jiu, 1-1 cu o echipa adunata de pe drumuri, a stricat din nou atmosfera in tabara vicecampioanei. Motivul de cearta a pornit de la o declaratie a actionarului Jean Valvis, referitoare la Razvan Lucescu, antrenor care, nici de aceasta data, nu are decat vina de a-l avea ca sef pe George Copos. Concret, tehnicianul Rapidului pare sa nu fi semnat nici acum noul contract cu gruparea „alb-visinie“, fiind la un pas de a lua o noua teapa financiara de la fostul vicepremier.

Aflat de ceva vreme in silenzio stampa din cauza faptului ca, spune el, a fost haituit de presa in ultimul an, George Copos parea ca va pastra linistea la clubul pe care il pastoreste. N-a fost sa fie. Scandalul a aparut dupa primul rezultat negativ inregistrat de echipa giulesteana si il priveste tot pe Razvan Lucescu. Acesta nu a negat informatia lansata de Jean Valvis, conform careia Lucescu jr. nu a semnat noul angajament cu FC Rapid SA, astfel ca a dat nastere la o multime de speculatii. „Cu Razvan nu s-a facut inca nici un contract. Si este o problema, pentru ca nici el nu stie ce valoare va avea acest contract. Atunci cand el urma sa plece la Poli Timisoara, eu aveam mandat din partea clubului sa ii ofer 150.000 de euro, dar am completat personal cu 100.000, pentru ca eu intelegeam ca Razvan trebuie sa ramana. Acum am vazut ca domnul Tampiza (n.r. - Constantin Tampiza, unul dintre sponsorii echipei) a spus ca nu voi fi obligat sa completez de la 150.000 la 250.000 de euro. Poate ca pana la urma vor lua aceasta hotarare, dar nu stiu“, a explicat actionarul gruparii giulestene.

Valvis ii sta ca o 'sula-n coaste>>
George Copos nu si-a inchipuit, probabil, nici in cele mai negre vise ale sale, ca va avea un oponent serios chiar in sanul clubului sau. Constrans permanent de Jean Valvis, fostul vicepremier nu mai poate jongla cu angajatii din Giulesti, in stilul sau caracteristic, fara ca opinia publica sa afle matrapazlacurile sale. „Cred ca acum merita sa fiu in opozitie cu domnul Copos. Rapid este un club european la nivel sportiv, dar nu si la nivelul managementului. Vrem sa facem un SA, dar noi descoperim acum un club indatorat. Sper ca acest SA sa nu devina un SRL de periferie. Domnul Copos a spus ca a investit 20 milioane de dolari la club, dar cand trebuie sa vina contabilii, clubul se inchide ermetic.

Unde este transparenta pe care a promis-o?“, s-a intrebat omul de afaceri elvetian.
George, si cu Razvan cum ramåne?
Conform declaratiilor oficiale, Razvan Lucescu nu a semnat contractul de 250.000 de euro pe sezon (din care 100.000 urmau sa fie asigurati de Valvis), suma promisa atunci cand isi daduse acordul verbal pentru a prelua pe Poli Timisoara. „Probabil i s-a propus un contract de nivel inferior“, a spus Jean Valvis, varianta infirmata de presedintele Dinu Gheorghe, dar confirmata, partial, chiar de catre Lucescu jr.: „Este timp si pentru contractul meu“. Mai exact, tehnicianul Rapidului pare sa fi ramas la aceeasi suma pe care a incasat-o anul trecut, 70.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.