Raiffeisen Bank a inaugurat in luna iulie 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara. Raiffeisen a deschis 16 noi locatii in decursul acestui an intentionand ca, pana
Raiffeisen Bank a inaugurat in luna iulie 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara. Raiffeisen a deschis 16 noi locatii in decursul acestui an intentionand ca, pana la sfarsitul lui 2006, numarul acestora sa depaseasca 40. "Raiffeisen Bank isi orienteaza dezvoltarea retelei de unitati spre deschiderea de locatii specializate pentru activitatea de corporate sau retail, situate cat mai la indemana clientilor, mai ales in orasele mari si in zone comerciale aglomerate", a declarat Bogdan Merfea, director executiv la Raiffeisen Bank.
In acest an Raiffeisen a introdus un nou concept de unitate bancara, anume locatia mica dedicata in special clientilor persoane fizice si IMM. Banca ofera produse si servicii pentru IMM ca si consiliere prin intermediul celor peste 300 de experti dedicati segmentului IMM care lucreaza in unitatile bancii. Luna martie, a acestui an, a dus la deschiderea de catre banca austriaca a primei sale locatii dedicata exclusiv acordarii de credite imobiliare, dupa ce la sfarsitul lui 2005 banca a inaugurat 4 unitati specializate, denumite Centre Operationale de Afaceri, destinate clientilor firme. Situate in Brasov, Craiova, Timisoara si Iasi, acestea ofera credite si consultanta societatilor mari care decid sa recurga la imprumuturi pentru a-si finanta afacerea. Pe durata anului trecut un numar de 68 unitati Raiffeisen au fost inaugurate, relocate sau reamenajate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.