a declarat ca, ieri, a avut loc o prima discutie in legatura cu aceasta chestiune. Stroe a spus ca este o problema "speciala si complexa", iar pentru solutionarea ei vor fi audiati membrii conducerii SRI si purtatorul de cuvant al institutiei. El a
a declarat ca, ieri, a avut loc o prima discutie in legatura cu aceasta chestiune. Stroe a spus ca este o problema "speciala si complexa", iar pentru solutionarea ei vor fi audiati membrii conducerii SRI si purtatorul de cuvant al institutiei. El a mai spus ca "in functie de aceste discutii si de concluzii" se va face o informare la momentul potrivit in legatura cu aceasta tema. Stroe a adaugat ca nu se poate pronunta inainte de a sta de vorba cu "factorii responsabili din SRI si de a vedea documentele".Deputatul PSD Ion Stan, secretarul Comisiei pentru controlul SRI, a declarat ca este important de vazut in ce masura SRI, potrivit legii sale de functionare, a identificat in redactii amenintari si riscuri privind siguranta nationala. "Vrem sa stim in ce masura activitatile de realizare a sigurantei nationale au impus recrutarea si folosirea ofiterilor sub acoperire in aceste redactii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.