pentru a-si spune pasurile.
Pentru dotarea celor  trei miniprimarii, municipalitatea a cheltuit 2,4 miliarde de lei. Conform sefilor municipalitatii, aceste centre ii scutesc pe ieseni de desele drumuri pana la primarie. Aceasta, deoarece m
pentru a-si spune pasurile.
Pentru dotarea celor trei miniprimarii, municipalitatea a cheltuit 2,4 miliarde de lei. Conform sefilor municipalitatii, aceste centre ii scutesc pe ieseni de desele drumuri pana la primarie. Aceasta, deoarece multe din problemele ce tin de municipalitate pot fi rezolvate aici. "La aceste centre pot obtine nu doar consultanta cu privire la rezolvarea problemelor ce tin de competenta noastra. Nu trebuie sa mai vina la primarie pentru o hartie sau alta, pentru ca poate fi obtinuta aici. Speram ca asftel sa aducem primaria mai aproape de cetatean", a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Zeci de curiosi, la miniprimarii
Ieri, inca de la primele ore ale diminetii, era mare vanzoleala in centrele de cartier din Pacurari, Tatarasi si Nicolina. Noii agenti de cartier asteptau nerabdatori primele solicitari. Spre dezamagirea lor insa, angajatii municipalitatii nu au avut mult de lucru in prima zi. Aceasta, pentru ca majoritatea iesenilor au calcat pragul centrelor de cartier mai mult pentru a-si satisface curiozitatea. "Cei mai multi au vizitat sediul, au spus ca e frumos si ne-au intrebat despre activitatea noastra", a declarat Alina Tanase, de la centrul din Tatarasi. Ceva mai numerosi au fost iesenii din Pacurari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.