Pe lista marilor datornici la Bugetul de Stat, data publicitatii de ANAF, figureaza si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, cu 69 de milioane RON, circa 20 de milioane de euro este principalul sponsor al gorjenilor. In cazul unei asemenea d

Pe lista marilor datornici la Bugetul de Stat, data publicitatii de ANAF, figureaza si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, cu 69 de milioane RON, circa 20 de milioane de euro este principalul sponsor al gorjenilor.

In cazul unei asemenea datorii, devine esential modul in care o echipa din Liga 1 ar putea sa mai continue activitatea competitionala. Asta chiar daca finantatori la echipa lui Marin Condescu mai sunt Consiliul Local Tg. Jiu, Centrala Energetica Turceni, Centrala Energetica Rovinari, Artego si Sindicatele Miniere.
LINISTE. Cu toate acestea, in orasul lui Brancusi, conducerea clubului nu tremura de frica lui Bodu. Presedintele Marin Condescu este destul de linistit: ""Datoriile alea sunt ipotetice. Ele provin din HG 114/2005, in urma careia a trebuit sa cheltuim acesti bani cu disponibilizarea a 7.500 de oameni si de la retehnologizare. Acum, la Senat, exista un proiect de lege prin care suma respectiva ni se va returna si datoria va fi stearsa. Asa ca, dusmanii nostri sa stea linistiti. Pandurii traiesc, indiferent de aceste probleme"".
AJUTOR. Condescu spune ca echipa nu are treaba cu potentialele datorii ale sponsorilor: ""Chiar de ar fi reale, noi nu traim din sponsorizare. Societatile fondatoare vin cu bani din cotizatiile benevole ale angajatilor! In medie, cei 16.000 de muncitori cotizeaza cu 50 RON lunar. Pe langa asta, municipalitatea mai asigura 12 miliarde vechi anual, iar Artego vine cu 5 miliarde ROL. Avem circa 2 milioane de euro asigurati fara probleme"". Liderul minerilor spune ca Primaria va mai construi in 2006 alte sase terenuri de fotbal sintetice la stadion.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.