Ovidiu Tender (foto) a anuntat ca se va plange din nou la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg, de data acesta el va reclama incalcarea dreptului la aparare. In data de 9 iunie a.c., Tender declara, la o zi de la eliberarea
Ovidiu Tender (foto) a anuntat ca se va plange din nou la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg, de data acesta el va reclama incalcarea dreptului la aparare. In data de 9 iunie a.c., Tender declara, la o zi de la eliberarea din arest, ca a depus o plångere la CEDO, deoarece a fost arestat in mod ilegal, si ca va solicita ca statul roman sa-i plateasca drept despagubiri un milion de euro pentru fiecare zi in care a stat in arest.
Acum, OvidiuTender a gasit un sprijin la Centrul de Resurse Anticoruptie in Justitie (CRAJ), unde a sustinut o conferinta de presa.

„Din ce am vazut, dupa opinia mea, Tender ar putea avea castig de cauza la CEDO pe aceasta speta. Pare o incalcare flagranta a dreptului la aparare“, s-a pronuntat Victor Alistar, seful CRAJ.

'Incompatibilul>> Ponta
Alistar a sugerat ca Tender s-ar fi folosit de Victor Ponta, deputat PSD si avocat ales de omul de afaceri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.