Steaua are de indeplinit o simpla formalitate, astazi, de la ora 21.00 (in direct pe TVR1) in fata lui ND Gorica, in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Dupa ce a invins cu 2-0 in deplasare, echipa lui Olaroiu trebuie sa para naiva, int
Steaua are de indeplinit o simpla formalitate, astazi, de la ora 21.00 (in direct pe TVR1) in fata lui ND Gorica, in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Dupa ce a invins cu 2-0 in deplasare, echipa lui Olaroiu trebuie sa para naiva, intrucat Standard Liege va avea spioni in tribune, dar, in acelasi timp, „ros-albastrii“ nu au voie sa treaca din nou prin ce au trecut sezonul precedent, cand, dupa ce au castigat cu 4-2 la Belgrad, au avut emotii pe teren propriu cu Zeleznicar.

Stelistii au pregatit in tacere mansa secunda cu ND Gorica, Olaroiu si elevii sai refuzand, in continuare, sa vorbeasca cu presa, dupa dezvaluirile din „cazul Carlos“. La prima vedere, totul este floare de ureche pentru „ros-albastri“, numai ca echipa din Ghencea trebuie sa se gandeasca deja la turul urmator, in care o va intalni pe Standard Liege. Vicecampioana Belgiei va avea spioni in tribunele Stadionului „National“, astfel ca Steaua nu trebuie sa isi arate adevarata fata. Olaroiu va trebui sa foloseasca o echipa diferita de cea standard, dar care sa fie suficient de competitiva cat sa nu puna in pericol calificarea .


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.