Victor Piturca a anuntat ieri numele celor 12 jucatori legitimati la cluburi din strainatate convocati pentru meciul amical cu Cipru, care se va disputa la 16 august, de la ora 20, pe Stadionul "Farul" din Constanta, printre acestia figurand si Adria
Victor Piturca a anuntat ieri numele celor 12 jucatori legitimati la cluburi din strainatate convocati pentru meciul amical cu Cipru, care se va disputa la 16 august, de la ora 20, pe Stadionul "Farul" din Constanta, printre acestia figurand si Adrian Mutu, protagonistul unei dispute cu selectionerul in timpul turneului Nationalei din SUA, din luna mai (atacantul de la Fiorentina a primit atunci un ultim avertisment). Cei 12 jucatori convocati sunt urmatorii: Bogdan Lobont (Fiorentina), Cosmin Contra (Getafe CF), Gabriel Tamas (Spartak Moscova), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat (Sahtar), Paul Codrea (US Palermo), Razvan Cocis (FC Sheriff Tiraspol), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Florentin Petre (TSKA Sofia), Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (Sahtar) si Daniel Niculae (AJ Auxerre). FRF a subliniat ca nefiind transferati la alte grupari in momentul transmiterii faxurilor, Tamas si Codrea au primit convocarile la cluburile lor actuale. In cazul parafarii actelor de transfer, alte convocari vor fi trimise in timp util noilor cluburi ale celor doi jucatori. Celor 12 "stranieri" li se vor alatura alti 10 jucatori din competitia interna, numele acestora urmand sa fie anuntat dupa disputarea etapei a 3-a din Liga I. Reunirea lotului este programata luni, 14 august, la ora 11, la Casa Fotbalului. Dupa reunire, echipa se va deplasa cu autocarul la Mamaia, urmand sa fie cazata la hotelul "Rex". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.