MasterCard a anuntat recent lansarea primului program european de credit MasterCard Paypass, se arata intr-un comunicat de presa. Premiera a avut loc in Istanbul, cardul fiind lansat in parteneriat cu Garanti Bank. Incepand cu 20 iulie a.c., Garanti
MasterCard a anuntat recent lansarea primului program european de credit MasterCard Paypass, se arata intr-un comunicat de presa. Premiera a avut loc in Istanbul, cardul fiind lansat in parteneriat cu Garanti Bank. Incepand cu 20 iulie a.c., Garanti va reemite 25.000 de carduri "Tap&Go", care folosesc tehnologia PayPass, catre posesorii de carduri Bonus. Starbucks, Burger King si Cinebonus, cel mai mare lant de cinematografe din Turcia, au semnat deja pentru acceptarea la plata a MasterCard Paypass in Turcia. Prin utilizarea tehnologiei PayPass, clientii nu trebuie sa introduca in POS cardul si nici sa semneze vreo chitanta pentru o tranzactie mai mica de 25 USD. Chitanta si semnatura pe aceasta intervin doar pentru tranzactiile care depasesc valoarea mentionata. (BankNews)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.