Dupa vreo patru ore de mers cu masina de la Bucuresti, prin Ramnicu Valcea si Horezu, ajungi la Polovragi, o comuna asezata la poalele masivului Capatanii. Cum patrunzi in rezervatia naturala Cheile Oltetului te loveste, la propriu, splendoarea peis
Dupa vreo patru ore de mers cu masina de la Bucuresti, prin Ramnicu Valcea si Horezu, ajungi la Polovragi, o comuna asezata la poalele masivului Capatanii. Cum patrunzi in rezervatia naturala Cheile Oltetului te loveste, la propriu, splendoarea peisajului.
Peretii de stanca, care te impresoara din toate partile, par niste bucati enorme de branza ciuruite, in timp ce, pe partea stanga, Oltetul curge lin, dar totusi zgomotos. Ajungi la Pestera Polovragi, si ai senzatia ca drumul s-ar infunda. Iti trebuie doar putina ambitie pentru a-ti satisface curiozitatea caci, dincolo de pestera, peisajul se deschide, lasand loc stancilor si vegetatiei sa coabiteze armonios.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.