Top modelul Kate Moss a fost aleasa cea mai stilata persoana din lume, intr-un top realizat de prestigioasa revista Vanity Fair. Frumoasa britanica in varsta de 32 de ani a fost aleasa sa pozeze pentru coperta editiei de luna viitoare a celebrei revi
Top modelul Kate Moss a fost aleasa cea mai stilata persoana din lume, intr-un top realizat de prestigioasa revista Vanity Fair. Frumoasa britanica in varsta de 32 de ani a fost aleasa sa pozeze pentru coperta editiei de luna viitoare a celebrei reviste, purtand doar o palarie alba din blana, manusi lungi albe si cizme lungi din piele. Pentru aceeasi revista, Kate Moss a pozat in tinute androgine inspirate de cele pe care le purta actrita Marlene Dietrich. Editorul de moda Michael Roberts a declarat ca Moss a intrat in celebrul "Hall of Fame" al revistei Vanity Fair deoarece a primit cele mai multe voturi pentru topul celor mai bine imbracate persoane din lume ("International Best-Dressed List") realizat anual si care se afla la a 67-a editie. Roberts a declarat ca stilul lui Moss cunoaste cei mai multi adepti. "Arata incantator, fie ca se duce la bacanie, fie ca paseste pe covorul rosu", a adaugat el. Secretarul de Stat al SUA, Condoleezza Rice, a intrat pentru prima data in acest top, pentru un simt al modei descris ca "extrem de ingrijit si foarte sobru, dar combinat cu linii indraznete care ies din tipare". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.