Abonatii Vodafone Romania care poseda un card de credit EuroLine sau EuroLineStyle pot achita facturile la telefonul mobil direct din contul respectiv, anunta un comunicat al Vodafone. Pentru a putea folosi aceasta modalitate de plata clientii compan
Abonatii Vodafone Romania care poseda un card de credit EuroLine sau EuroLineStyle pot achita facturile la telefonul mobil direct din contul respectiv, anunta un comunicat al Vodafone. Pentru a putea folosi aceasta modalitate de plata clientii companiei vor trebui sa semneze un contract cu EuroLine Retail Service. Serviciul este gratuit pentru toti clientii Vodafone. Vodafone Romania este parte a grupului britanic Vodafone care a cumparat operatorul de telefonie mobila Connex, fuziunea incheindu-se in primavara acestui an. Vodafone Romania ocupa pozitia a doua in piata dupa Orange Romania inregistrand la 30 iunie peste 6,7 milioane de clienti.
Euroline Retail Service, societatea care emite cardurile de credit EuroLine si EuroLine Style, este membra a grupului bancar Eurobank EFG si se afla printre principalii emitenti de carduri din Romania cu peste 400.000 de carduri emise in ultimii doi ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.