Internationalul roman s-a inteles cu gruparea spaniola dupa negocierile purtate marti, insa clubul de care apartine, Spartak Moscova, nu ar fi de acord cu un imprumut, asa cum doresc oficialii iberici. Desi a ajuns la un acord cu Celta Vigo, Gabri

Internationalul roman s-a inteles cu gruparea spaniola dupa negocierile purtate marti, insa clubul de care apartine, Spartak Moscova, nu ar fi de acord cu un imprumut, asa cum doresc oficialii iberici.

Desi a ajuns la un acord cu Celta Vigo, Gabriel Tamas inca nu este sigur daca va evolua in Primera Division. Rusii de la Spartak Moscova tin in continuare la un transfer definitiv, in timp ce spaniolii vor un imprumut pe un an, cu optiune la cumparare.
ASTEPTARE. ""Nu mai suport tensiunea asta. Nu vreau decat sa se rezolve odata. M-am saturat sa tot astept. Ma antrenez cu echipa a doua, nu e normal asa ceva. Nu vreau sa ies din atentia selectionerului"", spunea Tamas saptamana trecuta, cand inca se mai afla in vizorul lui Dinamo. In cele din urma, cainii au renuntat, dupa ce actualul sau club, Spartak Moscova, a cerut patru milioane de euro pentru un transfer definitiv. Ulterior, pe fir a intrat Celta Vigo. Marti, internationalul roman a negociat cu oficialii gruparii din Primera Division, partile au ajuns la un acord, dar nu s-a semnat nimic, rusii mergand pe aceeasi linie a unui transfer. In schimb, spaniolii au facut o oferta pentru un imprumut si asteapta raspunsul celor de la Spartak.
APRECIAT. Revenind la dorinta lui Dinamo de a-l transfera, se pare ca oficialii dinamovisti nu au insistat prea mult. ""Din cate stiu eu, Dinamo nu a mai insistat sa ma transfere"", a declarat Tamas pe site-ul suporterilor dinamovisti. In schimb, presa spaniola a scris laudativ la adresa internationalului roman. ""Tamas este international roman si face pereche in echipa nationala cu Cristi Chivu. Exceleaza in jocul aerian si are un sut foarte puternic"", a scris Marca.

CU PUNCTELE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.