Dinamo risca sa piarda cele trei puncte castigate in Cotroceni, dupa ce a trecut de FC National cu 2-1 in prima etapa din Liga 1, din cauza propriilor suporteri! Constantin Iacov, presedintele CA al lui FC National, a prezentat un document primit de
Dinamo risca sa piarda cele trei puncte castigate in Cotroceni, dupa ce a trecut de FC National cu 2-1 in prima etapa din Liga 1, din cauza propriilor suporteri! Constantin Iacov, presedintele CA al lui FC National, a prezentat un document primit de la Jandarmeria Romana, prin care clubului "bancar" i se cere un raport detaliat al manifestarilor fanilor dinamovisti. De altfel, documentul cuprinde multe dintre scandarile galeriei dinamoviste - injurii, jigniri - la adresa rivalelor Steaua si Rapid sau a conducatorilor de la aceste echipe. "Exista riscul ca Dinamo sa piarda meciul! De fapt, conform prevederilor FIFA, orice echipa din lume poate ramane fara puncte, in acest caz", a declarat seful Jandarmeriei, Daniel Georgescu, la emisiunea "Fanatik Show" de la OTV. Prezent la emisiunea, antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat ca dupa asemenea reguli, nici o echipa din Liga 1 nu va obtine puncte! De asemenea, presedintele CA al lui FC Dinamo, Nicolae Badea, a spus ca retragerea punctelor "ar fi o masura exagerata". Badea a adaugat ca suporterii care au strigat trebuiau identificati si amendati individual de cei care asigura paza pe stadioane. De asemenea, Iacov a spus ca nu doreste depunctarea lui Dinamo, dar este obligat sa prezinte raportul cerut pentru ca gruparea sa sa nu fie sanctionata.
Pe 7 august se decide daca se joaca in Israel
Forul european a anuntat ieri ca va decide pe 7 august daca meciul Beitar Ierusalim - Dinamo Bucuresti, din mansa secunda a turului II preliminar al Cupei UEFA, programat pe 24 august, se va juca in Israel. De asemenea, tot atunci va anunta si daca meciul Maccabi Haifa - Liverpool, din mansa secunda a turului III preliminar al UEFA Champions League din 22 sau 23 august, se va juca in Israel. Forul european a decis ca meciurile din prima mansa a turului II preliminar al Cupei UEFA, Hapoel Tel-Aviv - Domzale si Bnei Yehuda - Lokomotiv Sofia, din 8, respectiv 10 august, sa se joace pe teren neutru, si nu in Israel. Antrenorul lui Liverpool, Rafael Benitez, si-a exprimat vineri ingrijorarea pentru siguranta jucatorilor sai, apreciind drept o nebunie sa se joace la Haifa avand in vedere situatia actuala. Orasul Haifa, din nordul Israelului, este vizat in mod special de tirurile militiei siite Hezbollah. De asemenea, duminica presedintele CA al lui FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca gruparea din Soseaua Stefan cel Mare va solicita UEFA ca meciul cu Beitar Ierusalim sa nu se dispute in Israel. Israelul a declansat la jumatatea lunii iulie, o importanta ofensiva impotriva militiilor libaneze Hezbollah, in sudul Libanului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.