Desi a inceput campionatul cu o victorie, 1-0 pe teren propriu, cu Gornik, Wisla Cracovia nu are parte de liniste. Antrenorul Dan Petrescu este nemultumit de indolenta jucatorilor sai, dar si a celor din conducerea clubului. AVANS. Luni-dimineata,
Desi a inceput campionatul cu o victorie, 1-0 pe teren propriu, cu Gornik, Wisla Cracovia nu are parte de liniste. Antrenorul Dan Petrescu este nemultumit de indolenta jucatorilor sai, dar si a celor din conducerea clubului.

AVANS. Luni-dimineata, romanul a avut o intalnire cu patronul echipei, pe care l-a amenintat ca demisioneaza in cazul in care nu se implica mai serios. Finantatorul Boguslaw Cupial i-a promis insa ca va avea tot sprijinul sau, propunandu-i chiar si prelungirea angajamentului care expira la finalul acestui an. ""Bursucul"" a cerut un ragaz, urmand sa ofere un raspuns abia dupa primele
meciuri pe care Wisla le va disputa in Cupa UEFA.
ARMATA. Se pare ca antrenorul roman a mostenit caracterul militar de la tatal sau, fost colonel de armata. Doar astfel se poate explica de ce Dan Petrescu si-a trezit jucatorii cu noaptea in cap ieri de dimineata. El a sunat adunarea la stadion, la ora 5:00, peste o jumatate de ceas a fost servit micul dejun, dupa care s-a plecat spre fabrica Telefonika, apartinand lui Boguslaw Cupial, patronul echipei. Petrescu a vrut sa le arate jucatorilor sai in ce conditii muncesc oamenii de rand, pentru un salariu lunar de 200 de euro. Vizita s-a terminat in jurul orei 9:00, moment in care toti jucatorii s-au indreptat spre stadion, acolo unde urma sa aiba loc un antrenament, care nu a mai avut loc din cauza unei furtuni. Motiv pentru care Petrescu si-a urcat jucatorii in autocar si i-a dus la aceeasi fabrica, acolo unde au stat pana cand muncitorii din schimbul 1 au plecat acasa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.