Comisia pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii (SRI) se reuneste, in perioada 1-4 august, pentru a analiza diverse probleme vizand siguranta nationala. Pe agenda comisiei figureaza circumstantele disparitiei omului de afaceri si
Comisia pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii (SRI) se reuneste, in perioada 1-4 august, pentru a analiza diverse probleme vizand siguranta nationala. Pe agenda comisiei figureaza circumstantele disparitiei omului de afaceri sirian Omar Hayssam si modul de desecretizare a unor dosare vizand siguranta nationala. Comisia SRI va analiza decizia CSAT de desecretizare a peste 100.000 de dosare vizand siguranta nationala. Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI va analiza, de asemenea, declaratia purtatorului de cuvant al SRI, Marius Bercaru, potrivit caruia, in redactiile unor publicatii exista infiltrati ofiteri sub acoperire.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.