Exista in Romania voci calificate si bine informate care sustin ca americanii s-ar fi interesat de Omar Hayssam, in cursul recentei vizite a presedintelui Romaniei in SUA, context in care chiar s-ar fi reprosat delegatiei romane: De ce nu ne-ati anu
Exista in Romania voci calificate si bine informate care sustin ca americanii s-ar fi interesat de Omar Hayssam, in cursul recentei vizite a presedintelui Romaniei in SUA, context in care chiar s-ar fi reprosat delegatiei romane: De ce nu ne-ati anuntat inainte de a-i da drumul din inchisoare?
Daca informatia este falsa, inseamna ca dezinformarea functioneaza din greu, intentiile sunt pe masura si ruperea pisicii in doua va fi un castig pentru toata lumea: si pentru presedintele Traian Basescu, si pentru clasa politica, si pentru electorat si, nu in ultimul rand, pentru media. Daca informatia este corecta - fapt ce nu poate fi ignorat, inseamna ca trenarea arestarii lui Hayssam ne-ar putea crea si alte probleme.
Tocmai de aceea ne permitem s-o semnalam, cu atat mai mult, cu cat a facut deja inconjurul targului.
In sprijinul variantei ca am putea asista la o dezinformare extrem de periculoasa, putem tine cont ca notele informative circula in lumea larga, iar ambasadele straine isi informeaza statele in timp real cu problemele de interes din tara in care functioneaza. Nu insa inainte ca evenimentele sa aiba loc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.