la primariile de sectoare si Politia Comunitara. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, a crescut cu circa 1.000 numarul amenzilor aplicate carutasilor, in 2006. Amenda este cuprinsa intre 60 si 80 RON, iar carutele sunt confiscate si duse in spat
la primariile de sectoare si Politia Comunitara. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, a crescut cu circa 1.000 numarul amenzilor aplicate carutasilor, in 2006. Amenda este cuprinsa intre 60 si 80 RON, iar carutele sunt confiscate si duse in spatiile amenajate ale Administratiei Domeniului Public, din fiecare sector. Cu toate acestea, zeci de carutasi fac, zilnic, slalom printre masinile superperformante, incurcand circulatia. Aceste atelaje apartin unor grupuri care colecteaza fier vechi, cartoane si sticle. Numai ca, odata cu fierul vechi, aceste persoane sustrag si capace de canal. si nu este singurul "rau" pe care il fac. Carutasii isi hranesc animalele cu iarba din parcuri, distrugand astfel spatiile verzi. Desi sunt sanctionati de fiecare data cand sunt prinsi, acesti oameni nu-si platesc niciodata amenzile. si asta din cauza faptului ca nu au un domiciliu stabil, iar multi dintre ei nu mai au nici acte de identitate sau dau adrese false, astfel ca Administratia Financiara nu ii poate urmari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.