Vicepresedintele Partidului Conservator Petru Calian va propune in prima sedinta a Biroului Permanent al PC revenirea la vechiul nume - Partidul Umanist din Romania (PUR) -, pentru "a nu mai avea emotii la trecerea pragului electoral". Calian a decla
Vicepresedintele Partidului Conservator Petru Calian va propune in prima sedinta a Biroului Permanent al PC revenirea la vechiul nume - Partidul Umanist din Romania (PUR) -, pentru "a nu mai avea emotii la trecerea pragului electoral". Calian a declarat ca prin revenirea la acest nume PC are sanse sa treaca pragul electoral de 5 la suta.
"Am intalnit mai ales in mediul rural membri de partid care nu stiau ca partidul nu se mai cheama PUR. Au zis ca ei nu-si schimba partidul si nu trec de la PUR la PC. Daca revenim la vechiul nume, nu vom mai avea emotii la trecerea pragului electoral", a spus Calian. El sustine ca este nevoie si de o noua doctrina, precum si de un nou statut, statutul urmand sa fie adoptat la primul congres. Calian propune si revenirea la vechea sigla a PUR, cea care contine doar balanta. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.