Compania farmaceutica Biofarm a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 7,53 milioane lei, in scadere cu 0,75% fata de valoarea de 7,59 milioane de lei din aceeasi perioada a anului trecut. Cifra de afaceri a companiei s-a cif
Compania farmaceutica Biofarm a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 7,53 milioane lei, in scadere cu 0,75% fata de valoarea de 7,59 milioane de lei din aceeasi perioada a anului trecut. Cifra de afaceri a companiei s-a cifrat pentru primul semestru la 29 milioane lei, in crestere cu 18,6% comparativ cu 2005, inregistrandu-se astfel si o crestere a cheltuielilor operationale cu 8,1%, conform raportului financiar transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti. "Cresterea cifrei de afaceri pe anul 2006 se bazeaza pe lansarea pe piata a noi produse, imbunatatirea prezentei pe piata a produselor existente in portofoliu, cresterea volumului de desfacere pe piata interna si marirea volumului exporturilor prin intrarea pe noi piete", transmite comunicatul.
Pentru anul 2006, Biofarm intentioneaza sa investeasca in implementarea unor sisteme moderne de management, precum si in mentinerea si consolidarea standardelor valabile in Uniunea Europeana. Compania a incheiat anul 2005 cu un profit de 11,7 milioane lei la o cifra de afaceri de 50,46 milioane lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.