Cea mai mare retea farmaceutica europeana, Alliance Boots, a luat nastere la inceputul acestei saptamani prin unirea a doua grupuri britanice: Boots si Alliance Unichem. Lantul de farmacii detine peste 3.000 de puncte de vanzare in 15 tari si se bucu
Cea mai mare retea farmaceutica europeana, Alliance Boots, a luat nastere la inceputul acestei saptamani prin unirea a doua grupuri britanice: Boots si Alliance Unichem. Lantul de farmacii detine peste 3.000 de puncte de vanzare in 15 tari si se bucura de o cifra de afaceri de aproape 20 de miliarde de euro.
Noul grup, care numara peste 100.000 de angajati, este specializat pe vanzarea en detail de medicamente, produse igienice si cosmetice. Simultan, acesta asigura alimentarea a peste 125.000 de farmacii, spitale si centre de sanatate. Structura logistica a grupului cuprinde si 380 de depozite.
Principalele puncte de vanzare ale Alliance Boots se afla in Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Italia, si Norvegia, precum si in Elvetia si Thailanda.
Vanzarile en gros se fac in mod direct sau prin filiale in Franta, Spania, Portugalia, Germania, Rusia, Romania, Egipt si Turcia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.