Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a oprit de la tranzactionare un pachet de 3,22 milioane de actiuni emise de societatea Oltchim Ramnicu Valcea, incepand de ieri, pentru o perioada de doua saptamani, conform unui comunicat CNVM transmis BVB. Ac
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a oprit de la tranzactionare un pachet de 3,22 milioane de actiuni emise de societatea Oltchim Ramnicu Valcea, incepand de ieri, pentru o perioada de doua saptamani, conform unui comunicat CNVM transmis BVB. Actiunile au fost blocate ca masura asiguratorie in vederea protectiei proprietarilor si potentialilor cumparatori, care intentioneaza sa deruleze operatiuni cu actiuni, care fac obiectul unui litigiu, in cadrul caruia instanta nu s-a pronuntat in mod definitiv si irevocabil. Pachetul de actiuni a fost emis de societate ca urmare a hotararii AGEA din noiembrie 2003, de majorare a capitalului social al Oltchim. Actiunile sunt detinute de Ministerul Economiei si Comertului. Pachetul a mai fost oprit de la tranzactionare si in luna iulie. Societatea Oltchim a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, un profit net de 2,848 milioane lei, in scadere cu 28,056 milioane lei fata de perioada similara a anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.