Cu ceva vreme in urma, Catalin Botezatu spunea ca prezentatoarele tv sau cantaretele n-au ce cauta pe catwalk (adica pe scena unde se prezinta moda). Cu vreo doua exceptii: Mihaela Radulescu si Andreea Raicu. Iata insa ca o alta vedeta si-a casti
Cu ceva vreme in urma, Catalin Botezatu spunea ca prezentatoarele tv sau cantaretele n-au ce cauta pe catwalk (adica pe scena unde se prezinta moda).

Cu vreo doua exceptii: Mihaela Radulescu si Andreea Raicu. Iata insa ca o alta vedeta si-a castigat locul printre fotomodele: Sorana de la A.S.I.A. Bruneta trupei amintite a fost mireasa colectiei Donna Nobile, lansata la Summer Fashion Festival 2006, eveniment care a avut loc in week-end-ul trecut, la Mamaia. Rochia a fost cusuta chiar pe Sorana, fiindca interpreta era mai mica in talie decat manechinele!
PRIETENI. Desi s-a aflat la prima aparitie de acest gen, solista s-a descurcat foarte bine. In ceea ce priveste intalnirea cu fostul ei prieten, Claudiu Patrascu, aflat printre spectatori, Sorana ne-a declarat ca nu se pune problema unei impacari: ""Nici nu mi-a trimis trandafiri, nici nu mi-a cerut sa ne impacam, asa cum s-a zvonit. Am ramas prieteni, dar fiecare isi vede de drumul lui"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.