a fost enumerat printre eventualii inlocuitori ai lui Javier Solana din functia de inalt reprezentant al Uniunii Europene pentru politica externa si securitate comuna, potrivit cotidianul ungar "Magyar Nemzet", citat de Rompres. "In Franta, cei care
a fost enumerat printre eventualii inlocuitori ai lui Javier Solana din functia de inalt reprezentant al Uniunii Europene pentru politica externa si securitate comuna, potrivit cotidianul ungar "Magyar Nemzet", citat de Rompres. "In Franta, cei care sunt impotriva lui Solana l-ar prefera drept candidat la postul acestuia pe fostul sef al guvernului Ungariei, Peter Medgyessyi. In ochii francezilor, expertul in economie de la Budapesta este scos in evidenta din cauza unei anomalii in cunoasterea de limbi straine: vorbeste perfect limba franceza, in schimb cunoaste prea putin engleza, scrie saptamanalul german "Der Spiegel", preluat de ziarele din Ungaria.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.