Dupa ce, in ultimele doua saptamani, sarbatorile de vacanta au avut ca punct central Muntele Gaina si Zilele Bistritei, la sfarsitul saptamanii trecute, localnicii din Ardeal care nu s-au deplasat la Sighisoara au petrecut cu mititei, bere, folclor s
Dupa ce, in ultimele doua saptamani, sarbatorile de vacanta au avut ca punct central Muntele Gaina si Zilele Bistritei, la sfarsitul saptamanii trecute, localnicii din Ardeal care nu s-au deplasat la Sighisoara au petrecut cu mititei, bere, folclor si muzica usoara la Bobalna, Campia Turzii si Zalau.
Cateva sute de sateni au participat, ieri, la un spectacol de muzica populara, sustinut in plin camp, la granita dintre comunele clujene Cornesti si Bobalna. La manifestare au participat autoritatile locale din zece comune din zona de nord a judetului, presedintele Consiliului Judetean, Marius Nicoara, parlamentarii Mircea Pusca si Horea Uioreanu si secretarul de stat Liviu Radu. Nicoara a justificat locul ales pentru manifestare, departe de monumentul din varful Dealului de la Bobalna, datorita drumului de legatura impracticabil. Nicoara a promis ca, pentru festivitatea din 2007, cand se vor implini 570 de ani de la memorabilul eveniment, drumul va fi refacut.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.