Conform unui comunicat emis la data de 13 iulie, George Copos anunta ca Jean Valvis nu mai face parte din structura actionariatului clubului giulestean. Acesta spunea ca structura de actionariat a SC FC Rapid este formata din: AFC Rapid, 82,5%, Ana H
Conform unui comunicat emis la data de 13 iulie, George Copos anunta ca Jean Valvis nu mai face parte din structura actionariatului clubului giulestean. Acesta spunea ca structura de actionariat a SC FC Rapid este formata din: AFC Rapid, 82,5%, Ana Holding, 8%, Florin Talpes, 4%, Dan Ostahie, 4%, si Dan Laurentiu Fati, 1,5%. Conform propriilor spuse, Valvis detine 16% din SC FC Rapid, prin contributia sa la AFC Rapid. Care este adevarata structura nu se cunoaste inca, ambii actionari sustinand ca ei au dreptate.
VIRULENT. La finalul Adunarii Generale a Actionarilor de ieri Valvis s-a dezlantuit, acuzandu-l pe Copos ca vrea ca datoriile clubului sa fie platite de actionari. Adunarea Generala a hotarat neefectuarea auditului in luna martie, prin care se puteau afla exact datoriile clubului catre Bugetul de Stat si catre firmele principalului actionar, George Copos. ""Spre marea mea surprindere, s-a luat decizia de a nu se mai face auditul. Nu vom afla niciodata daca domnul Copos a investit la Rapid doua, zece, 20 sau 40 de milioane de dolari. Si nu vom afla nici datoriile clubului fata de dansul, pentru ca aceste datorii genereaza dobanzi. Pana la 3 iulie, dobanzile erau de 700.000 de euro. Vrea ca totul sa fie platit cu banii actionarilor. Domnul Copos nu a vrut niciodata sa vorbeasca despre datorii si asta nu e transparenta"", a spus Valvis. El s-a aratat surprins de faptul ca in urma cu trei saptamani era scos din structura actionariatului, iar ieri a fost convocat si la Adunarea Generala a AFC Rapid si la SC FC Rapid SA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.