Actionarii producatorului de carne de pasare Avicola Crevedia au aprobat contractarea unor credite de pana la 10 milioane de euro pentru asigurarea resurselor de cofinantare a unor proiecte pe care compania doreste sa le deruleze prin programul SAPAR
Actionarii producatorului de carne de pasare Avicola Crevedia au aprobat contractarea unor credite de pana la 10 milioane de euro pentru asigurarea resurselor de cofinantare a unor proiecte pe care compania doreste sa le deruleze prin programul SAPARD. "Atragerea de credite si/sau finantari de orice fel cu un plafon de 10 milioane de euro se va contracta in relatia cu Finans Bank sau, in functie de necesitati si oportunitati, de la o alta institutie financiara", se arata intr-un raport al firmei transmis vineri Bursei RASDAQ. Firma Avicola Crevedia din judetul Dambovita detine 11 ferme de pui si un abator.
Firma a inregistrat in primele trei luni ale anului pierderi de 1,7 milioane de lei (circa 500.000 euro), la o cifra de afaceri de 16,4 milioane lei, in crestere cu 6,7 milioane de lei fata de perioada similara din 2005. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.