""Desteapta-te, Rockule!"" si voteaza pe www.radio3net.ro cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie. Florin Chilian e genial si ""are gene"", scriu internautii. Si iata ce-i mai trans
""Desteapta-te, Rockule!"" si voteaza pe www.radio3net.ro cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie.

Florin Chilian e genial si ""are gene"", scriu internautii. Si iata ce-i mai transmit: ""Ii poruncesc sa dea tot ce are mai mult si mai bun."" ""Cand ascult versurile si muzica dvs., devin alta persoana si pentru acest fapt va multumesc. Tot binele din lume vi-l doresc!"" ""Sunteti minunat. Va admir si sa stiti ca reusiti in totalitate sa transmiteti mesajul dorit prin melodiile ce le cantati. Sunteti extraordinar. Va iubesc!"" Puteti vota pana la 1 decembrie 2006. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.