Cercetarile preliminare pe numele lui Ciprian Nastasiu - procurorul care a cerut revocarea mandatului de arestare pe numele lui Omar Hayssam -, care urmeaza sa fie facute de CSM, ar putea sta sub semnul indoielii daca ar fi sa dam crezare unor "saget
Cercetarile preliminare pe numele lui Ciprian Nastasiu - procurorul care a cerut revocarea mandatului de arestare pe numele lui Omar Hayssam -, care urmeaza sa fie facute de CSM, ar putea sta sub semnul indoielii daca ar fi sa dam crezare unor "sageti" lansate chiar de presedintele Traian Basescu.
In aprilie, anul trecut, Basescu a lansat acuzatii grave la adresa procurorilor Parchetului National Anticoruptie. "Unii dintre procurorii anticoruptie ii informeaza pe cei cercetati in dosarele instrumentate de ei sa nu se prezinte la audieri pentru ca urmeaza sa fie arestati", preciza Basescu, cerandu-i totodata fostului sef al PNA, Ioan Amarie, sa faca o selectie a procurorilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.