Trei politisti constanteni sint cercetati de Directia Generala Anticoruptie din MAI, acuzati ca au luat spaga de la un proxenet.

Seful Politiei Medgidia, subcomisar Lilian Buzea, seful Politiei Mamaia, subcomisar Dragos Stefan Martines
Trei politisti constanteni sint cercetati de Directia Generala Anticoruptie din MAI, acuzati ca au luat spaga de la un proxenet.

Seful Politiei Medgidia, subcomisar Lilian Buzea, seful Politiei Mamaia, subcomisar Dragos Stefan Martinescu, si adjunctul Sectiei 4 Constanta, inspector principal Cristian Manolache, sint acuzati ca ar fi primit mita de la un proxenet. Reclamatia a fost depusa de catre Dumitru Ion, de 30 ani, din Constanta. El a fost cercetat de politistii Sectiei 4, care il suspectau de proxenetism.

Dumitru Ion este de etnie turca, dar si-a schimbat numele, din Ali Tungeai, preluindu-l pe cel al sotiei, dupa ce a primit interdictia de a parasi tara.

Celor trei politisti li s-au organizat flagranturi de catre procurori. Martinescu ar fi primit produse alimentare pentru protocol. La rindul sau, seful Politiei Medgidia ar fi primit un costum de haine, pe care se pare ca

l-ar fi platit. Adjunctul sefului Sectiei 4 Politie este cercetat pentru ca ar fi primit de la proxenet un geam termopan. Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a hotarit eliberarea din functie a scms. Manolache Cristian, adjunct al sefului Sectiei 4 Politie, si a scms. Martinescu Stefan, seful Biroului de Politie Mamaia. Cei doi ofiteri au fost pusi la dispozitia IPJ Constanta.

Cind a fost prins in flagrant delict, lui Lilian Buzea i s-a facut rau si a fost dus la spital.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.