comisari si inspectori, si trese pentru agenti.
Politistii apreciaza ca schimbarea uniformei a determinat pierderea unei parti din autoritatea pe care le-o dadea vechea tinuta. In consecinta, Ministerul Administratiei si Internelor a luat decizi
comisari si inspectori, si trese pentru agenti.
Politistii apreciaza ca schimbarea uniformei a determinat pierderea unei parti din autoritatea pe care le-o dadea vechea tinuta. In consecinta, Ministerul Administratiei si Internelor a luat decizia sa asigure o noua imagine corpului ofiterilor si agentilor de politie. Acum trei-patru ani, epoletii din sistemul de grade cu trese si galoane, frunze de stejar si embleme metalice s-au transformat in "semne distinctive de individualizare a gradului profesional". Insemnul de grad, brodat pe o bucata de panza, a fost aplicat pe pieptul politistului, iar pe umar a fost "agatat", doar pentru tinuta de ceremonie, un epolet impletit din snur textil.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.