Actrita Pamela Anderson s-a casatorit sambata cu Kid Rock, pe un iaht langa statiunea St. Tropez de pe Riviera franceza. Focoasa blonda nu este insa singura care a mers la altar zilele trecute. Si Actorul Jean Reno, cunoscut din filme ca „Leon
Actrita Pamela Anderson s-a casatorit sambata cu Kid Rock, pe un iaht langa statiunea St. Tropez de pe Riviera franceza. Focoasa blonda nu este insa singura care a mers la altar zilele trecute. Si Actorul Jean Reno, cunoscut din filme ca „Leon“ si „Codul lui Da Vinci“, s-a casatorit tot sambata cu modelul si actrita Zofia Borucka, tot in Franta, intr-o mica localitate din sudul tarii.

Fostul star din „Baywatch“, in varsta de 39 de ani, si cantaretul american Kid Rock, cu patru ani mai tanar, s-au logodit prima oara in 2002, dar s-au despartit dupa putina vreme, transmite Mediafax.

Aceasta este a doua casatorie pentru Pamela Anderson, care a mai fost maritata cu Tommy Lee, si prima pentru Kid Rock. Cuplul are de gand sa repete ceremonia. „Ma voi casatori de mai mult ori cu el. Trebuie sa o facem si la Malibu, si la Detroit, si la Nashville“, a spus Pamela Anderson.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.