Intarita sensibil in aceasta vara, CFR Cluj si-a depus candidatura pentru un rol hotarator in noua editie de campionat, elevii lui Dorinel Munteanu plecand ca din pusca, cu 3-1 pe terenul Otelului Galati. FERICIT. Cel mai prolific om al ardelenilo
Intarita sensibil in aceasta vara, CFR Cluj si-a depus candidatura pentru un rol hotarator in noua editie de campionat, elevii lui Dorinel Munteanu plecand ca din pusca, cu 3-1 pe terenul Otelului Galati.

FERICIT. Cel mai prolific om al ardelenilor din sezonul trecut, Cosmin Tilinca, reusise ""dubla"" deja din minutul 29, pentru ca meciul de la Galati sa fie practic inchis dupa penalty-ul transformat de Coroian, in minutul 62. Vizibil in suferinta, Otelul a trebuit sa se multumeasca cu golul de onoare al lui Tanase din minutul 84. ""A fost un vis urat. Recunosc ca n-am avut nici o sansa, deoarece pe teren a existat o singura echipa, cea a Clujului. Am primit goluri de incepatori si totul s-a naruit. Scorul putea fi si mai mare. Nu avem nici o scuza, am jucat execrabil. Acesta este cel mai slab joc al nostru de cand sunt la Galati"", a declarat tehnicianul gazdelor, Petre Grigoras. La randul sau, antrenorul-jucator Dorinel Munteanu, care a iesit de pe teren in minutul 55, s-a aratat fericit pentru rezultat: ""Ma bucur foarte mult pentru victorie. Echipa a jucat exact ce am stabilit inainte de meci. Deja ma gandesc la meciul cu Unirea Urziceni, pentru ca vrem sa stergem impresia lasata anul trecut, cand castigam in deplasare, dar ne impotmoleam pe teren propriu"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.