Parade, iubitorii muzicii house au pornit marsul libertatii si al distractiei din Olimp, sambata, la ora 16.00, au strabatut statiunile Neptun, Jupiter, Cap Aurora si Venus, iar in jurul orei 20.00 au inceput sa-si faca aparitia in locul pe care orga
Parade, iubitorii muzicii house au pornit marsul libertatii si al distractiei din Olimp, sambata, la ora 16.00, au strabatut statiunile Neptun, Jupiter, Cap Aurora si Venus, iar in jurul orei 20.00 au inceput sa-si faca aparitia in locul pe care organizatorii l-au amenajat special pentru acest eveniment, de pe plaja din Saturn.

Linistea dinaintea furtunii
Inaintea orei 19.00, in statiunea Saturn domnea linistea. Singurul lucru care perturba calmul era anuntul unui "concert" de manele, desi sansele ca tinerii sa rateze evenimentul house al anului erau aproape nule. si totusi, la ora 19.00, ora la care era programata inceperea petrecerii de pe plaja, organizatorii nu reusisera sa atraga mai mult de 20 de persoane. Tot calmul statiunii s-a incheiat in momentul in care cei care pornisera din Olimp au inceput sa vina si s-au strans tot mai multi tineri. Punctul culminant a fost atins noaptea, in jurul orei 2.00, cand numarul petrecaretilor a ajuns la peste 1.000. Desi la inceputul serii tinerii inaintau timid spre scena, la mijlocul noptii, spatiul pus la dispozitie de organizator a devenit neincapator. S-a dansat pe plaja, in mare, in balcoane, iar totul s-a transformat intr-o baie de lumina, galagie si distractie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.