Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a declarat ca, in urmatoarele sedinte, Consiliul pe produs la lapte va lua in discutie stabilirea unui pret de referinta la lapte si incheierea unui acord profesional intre producatori si procesatori. Flutur a
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a declarat ca, in urmatoarele sedinte, Consiliul pe produs la lapte va lua in discutie stabilirea unui pret de referinta la lapte si incheierea unui acord profesional intre producatori si procesatori. Flutur a declarat ca la intalnirea de joi a Consiliului pe produs la lapte s-a ajuns la concluzia ca trebuie sprijinita in continuare infiintarea de ferme de vaci cu lapte pentru a creste cantitatea de lapte conform cu standardele Uniunii Europene.
El a subliniat ca unii procesatori au aratat ca achizitioneaza laptele care este conform cu standardele UE cu 10-11.000 de lei vechi/litru, in timp ce laptele neconform este achizitionat la preturi mult mai mici.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.