motoare cu puteri mai mari (atat in varianta diesel, cat si in cea pe benzina), dar care propune si elemente suplimentare de confort, siguranta si stil interior. Doua tipuri de motorizari cu posibilitatea de alegere intre cutia de viteze manual
motoare cu puteri mai mari (atat in varianta diesel, cat si in cea pe benzina), dar care propune si elemente suplimentare de confort, siguranta si stil interior. Doua tipuri de motorizari cu posibilitatea de alegere intre cutia de viteze manuala sau automata si trei niveluri de echipare, Classic, Confort si Dynamic, constituie gama de versiuni Kia Sorento pentru Romania. Pretul de start pentru noul Sorento este de 23.739 euro, acesta fiind valabil in cazul versiunii Classic diesel.
Noul Sorento are o linie eleganta si atractiva, exteriorul indraznet combinand designul irezistibil cu liniile puternice, aerodinamice. Interiorul ofera versatilitatea deja cunoscuta, dar si un plus important in ceea ce priveste dotarile si echiparea. Calitatile dinamice sunt imbunatatite atat in conditii de rulare on-road, cat si in cele off-road.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.