36 de ani. La randul sau, primarul nu a avut nicio retinere in a lua lucrurile in serios si de a se apleca asupra neajunsurilor oamenilor.
- Impliniti doi ani de cand va aflati la Primaria Tecuci. Ce-ati realizat din tot ce v-ati propus si ce ar
36 de ani. La randul sau, primarul nu a avut nicio retinere in a lua lucrurile in serios si de a se apleca asupra neajunsurilor oamenilor.
- Impliniti doi ani de cand va aflati la Primaria Tecuci. Ce-ati realizat din tot ce v-ati propus si ce ar mai fi de facut?
- Desi pot sa par subiectiv, consider ca am abordat majoritatea obiectivelor pe care le-am propus tecucenilor in momentul alegerii mele in functia de primar. Astfel, dupa multi ani in care, in municipiul Tecuci, apa rece se furniza doar opt ore pe zi, intre patru dimineata si patru seara, in urma unui program sustinut de investitii si o restructurare a societatii de profil, s-a reusit o dublare a acestui program la un nivel de 16 ore. Din 2007, furnizarea apei se va realiza in regim permanent. Starea de curatenie in municipiul Tecuci s-a imbunatatit substantial, in urma unei licitatii nationale, care a permis prezenta in oras a unui operator in zona salubritatii, care a adus investitii de aproape un milion de euro si avem pentru populatie unul dintre cele mai mici preturi din tara in acest sector. De curand, am inaugurat o noua piata agroalimentara, moderna si functionala, conforma standardelor de profil. Am reusit reabilitarea strazilor si trotuarelor din Tecuci, precum si modernizarea unitatilor de invatamant tecucene, care au beneficiat de cel mai amplu program de investitii si reparatii din ultimii ani. In toamna vom inaugura trei scoli noi, realizate printr-un program cu Banca Mondiala. Am realizat doua noi locuri de joaca pentru copii, urmand ca in acest an sa mai inauguram alte patru asemenea locuri de joaca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.