Cativa suporteri stelisti au fost batuti inainte de meciul de la Timisoara, ei fiind atacati la terasele din centrul orasului de sustinatorii lui "Poli". Fanii banateni, care au apelat chiar si la cutite, au efectuat un tur al orasului, in cautarea s
Cativa suporteri stelisti au fost batuti inainte de meciul de la Timisoara, ei fiind atacati la terasele din centrul orasului de sustinatorii lui "Poli". Fanii banateni, care au apelat chiar si la cutite, au efectuat un tur al orasului, in cautarea suporterilor veniti de la Bucuresti. Conform unor surse din interiorul galeriei ros-albastre, cinci suporteri au ajuns la spital, unii cu fracturi, altii cu taieturi de cutit! Mai mult, suporterii stelisti sustin ca au fost batuti si de jandarmi, trei dintre ei fiind luati cu duba! Acestea nu au fost singurele incidente de la Timisoara. Mai multi suporteri banateni au aruncat cu pietre in autocarul care i-a transportat pe jucatorii stelisti la aeroport dupa meci. Potrivit soferului autocarului, incidentele au avut loc in momentul in care delegatia bucurestenilor a parasit incinta Stadionului "Dan Paltinisanu", indreptandu-se spre Aeroportul International "Traian Vuia", de unde urma sa plece spre Capitala. Pagubele produse de fanii timisoreni nu sunt insa mari, doar cateva geamuri ale autocarului fiind afectate. Dupa ce i-a transportat pe stelisti la aeroport, autocarul pe care FC Steaua l-a inchiriat pentru perioada sederii la Timisoara a plecat gol spre Craiova, soferul temandu-se sa mai ramana in Timisoara. De asemenea, in timpul meciului, fanii timisoreni au scandat "Voi sunteti din tiganie!" la adresa stelistilor, dupa ce suporterii bucuresteni afisasera un banner cu mesajul "Voi anti-Bucuresti cand sunteti frati cu lautarii din Giulesti?". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.