Ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Nagy Zsolt, s-a declarat adeptul transformarii UDMR iin partid.

In acest sens, ministrul a adaugat ca forurile de conducere ale Uniunii nu functioneaza eficient. El a dat exemplul Cons
Ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Nagy Zsolt, s-a declarat adeptul transformarii UDMR iin partid.

In acest sens, ministrul a adaugat ca forurile de conducere ale Uniunii nu functioneaza eficient. El a dat exemplul Consiliului Reprezentantilor Unionali care, potrivit ministrului, a devenit „o obisnuinta“, pe care fiecare membru o bifeaza o data la trei luni. „Nu vorbesc de adoptarea unei ideologii anume, dar din punctul de vedere al eficientei si al disciplinei interioare trebuie ca organizatia sa functioneze mai mult ca un partid“, a conchis liderul UDMR.

Ministrul comunicatiilor si tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt s-a declarat adeptul transformarii UDMR in partid. Potrivit lui, Consiliul Reprezentantilor Unionali( CRU) a devenit „o obisnuinta“, pe care fiecare membru o bifeaza o data la trei luni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.