Multa lume se astepta ca Traian Basescu sa faca o declaratie-bomba la intoarcerea din America. Zvonul a ajuns in toate redactiile, indicand mai multe subiecte: fuga lui Hayssam, numirea sefilor la servicii sau jongleria premierului pentru a modifica
Multa lume se astepta ca Traian Basescu sa faca o declaratie-bomba la intoarcerea din America. Zvonul a ajuns in toate redactiile, indicand mai multe subiecte: fuga lui Hayssam, numirea sefilor la servicii sau jongleria premierului pentru a modifica proiectele legilor sigurantei nationale. In loc de asta, am vazut un presedinte cuminte, atipic.

Pe de alta parte, poate ca persoanele care au lansat zvonul aveau o informatie corecta, dar ceva a intervenit si i-a schimbat planurile. De exemplu, daca ar fi vrut sa lanseze un nou atac la premier, planul l-ar fi putut amana chiar accidentul suferit de Tariceanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.