Presa belgiana considera ca Steaua va fi un adversar accesibil pentru Standard Liege in turul III preliminar al UEFA Champions League, riscul ca bucurestenii sa fie eliminati de ND Gorica fiind minim dupa ce "ros-albastrii" au invins cu 2-0 in Sloven
Presa belgiana considera ca Steaua va fi un adversar accesibil pentru Standard Liege in turul III preliminar al UEFA Champions League, riscul ca bucurestenii sa fie eliminati de ND Gorica fiind minim dupa ce "ros-albastrii" au invins cu 2-0 in Slovenia, in prima mansa a turului II preliminar. "Standard si-a vazut dorinta implinita dupa tragerea la sorti si a dobandit un adversar accesibil. Va fi vorba de castigatoarea dublei manse dintre Steaua si Gorica. Fara indoiala vor fi romanii, care s-au impus cu 2-0 in Slovenia in meciul tur. Totusi, Standard pastreaza sanse mari de calificare in grupe", a notat "La Derniere Heure", sub titlul "Toate sperantele sunt permise". Potrivit sursei citate, directorul sportiv al lui Standard, Michel Preud'homme, a declarat ca Steaua nu reprezinta o necunoscuta, cele doua echipe intalnindu-se in urma cu doua sezoane in grupele Cupei UEFA. "Nu plecam in necunoscut: am mai intalnit Steaua in Cupa UEFA in urma cu doi ani. Este adevarat ca atunci am fi putut castiga la Bucuresti. Dar, de atunci, echipa romana s-a schimbat, iar in sezonul trecut a ajuns in semifinalele Cupei UEFA", a spus Preud'homme. La randul sau, Karel Geraerts, a declarat: "Trebuie sa trecem de Steaua. Nu este cea mai rea tragere la sorti. As spune ca sansele de calificare sunt de 60-40 la suta in favoarea lor", a spus mijlocasul belgian, care a facut parte din echipa care in urma cu doi ani a fost invinsa de Steaua la Bucuresti, cu 2-0, in grupele Cupei UEFA. Potrivit site-ului oficial al gruparii belgiene, antrenorul Johan Boskamp si secundul sau, Frans Masson, vor fi prezenti miercuri la Bucuresti pentru a urmari partida Steaua - ND Gorica, din mansa secunda a turului II preliminar al competitiei, dar si sambata, la meciul de pe teren propriu cu Univ. Craiova, din etapa a II-a a Ligii I. Intrebat daca Steaua reprezinta adversarul ideal pentru Standard, Boskamp a spus: "Oricum, este mai bine decat Arsenal. As fi preferat totusi sa jucam prima mansa la Bucuresti". (MIG)
* Sambata, in prima etapa din campionatul Sloveniei, ND Gorica a remizat, scor 0-0, cu Publikum Celje.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.