Zvonul legat de revenirea in tara a lui Zaher Iskandarani a pus pe jar presa din Timisoara, ieri, cand ziaristii l-au asteptat sa se intoarca in Romania, cu o cursa de Viena. Zadarnic insa... sirianul nu a aparut. Presa locala fusese anuntata de cat
Zvonul legat de revenirea in tara a lui Zaher Iskandarani a pus pe jar presa din Timisoara, ieri, cand ziaristii l-au asteptat sa se intoarca in Romania, cu o cursa de Viena. Zadarnic insa... sirianul nu a aparut. Presa locala fusese anuntata de catre persoane din anturajul 'Printului Banatului>>, ca sirianul ar trebui sa se intoarca duminica, 30 iulie. Asteptarea a fost inutila, intrucat Iskandarani nu s-a aflat la bordul aeronavei care a aterizat la ora 15.40, la Timisoara.

Ieri dupa-amiaza, toata presa timisoreana astepta revenirea in tara a controversatului om de afaceri Zaher Iskandarani. Ziaristii erau aproape siguri ca sirianul avea sa se intoarca din Elvetia duminica, 30 iulie. El urma sa soseasca pe Aeroportul Traian Vuia, din Timisoara, cu singura cursa de Viena, ruta obisnuita a celor care vin in Romania din Elvetia. Asteptare zadarnica insa. La ora 15.40, ora la care era programata aterizarea cursei, sirianul nu s-a aflat la bordul aeronavei. Sursa zvonului revenirii in tara a lui Iskandarani au fost persoane din anturajul acestuia, care au “soptit” imediat dupa plecarea sirianului din Romania ca va sosi pe 30 iuli e pe taram romanesc. Iskandarani a plecat in Elvetia, in urma cu o saptamana si jumatate, impreuna cu sotia sa si cu unul dintre copii. Destinatia acestei calatorii ar fi o clinica din Tara Cantoanelor, unde sotia sa, Camelia Pomana, urmeaza un tratament impotriva cancerului de piele.

A plecat cu acordul procurorilor


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.