Compania hoteliera Turism, Hoteluri, Restaurante (THR) Prahova a realizat pe primele sase luni ale 2006 un profit de 592.147, de peste patru ori mai mare decat profitul realizat in primele sase luni ale anului trecut, se arata intr-un comunicat trans
Compania hoteliera Turism, Hoteluri, Restaurante (THR) Prahova a realizat pe primele sase luni ale 2006 un profit de 592.147, de peste patru ori mai mare decat profitul realizat in primele sase luni ale anului trecut, se arata intr-un comunicat transmis pietei Rasdaq. Cifra de afaceri a THR a consemnat pe primul semestru un nivel de peste trei milioane lei. In primul semestru al anului trecut, cifra de afaceri a companiei a fost de 2,086 milioane lei. Compania si-a majorat capitalul social cu suma de 715.992 lei, subscrierea fiind efectuata de SIF 3 Transilvania si de alte zece persoane fizice si juridice. In urma acestei subscrieri, capitalul social al companiei este de 8,026 milioane lei divizat in 80.260.061 de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.