strand.
Acesta este locul preferat al aradenilor pe timpul verii, indiferent de varsta. Pensionarii si-au facut chiar un obicei sa isi instaleze sezlongurile la umbra in incinta strandului, in timp ce tinerii prefera terasele sau plaja insorita.
strand.
Acesta este locul preferat al aradenilor pe timpul verii, indiferent de varsta. Pensionarii si-au facut chiar un obicei sa isi instaleze sezlongurile la umbra in incinta strandului, in timp ce tinerii prefera terasele sau plaja insorita. Neptun este cel mai mare strand din tara si al doilea din Europa, dintre cele situate pe malul unei ape curgatoare. Il gasiti usor, pentru ca este foarte aproape de centrul orasului, pe malul Muresului. Suprafata pe care se intinde este de aproximativ 30 de hectare, iar posibilitatile de distractie sunt multe.
Aveti la dispozitie, in primul rand, nu mai putin de cinci bazine de inot, cu suprafata totala de aproape 7.000 metri patrati! Unul dintre ele este special pentru inotatorii pasionati, altul pentru adultii care prefera sa se balaceasca pur si simplu si trei pentru copii.
Cea mai mare atractie pentru cei mici este, fara discutii, toboganul acvatic. Cei care prefera bronzul integral, fara urme de la costumul de baie, au la dispozitie doua solare, pentru ca nudismul nu este incurajat pe plaja.

Deschis non-stop


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.