nu isi face prea mari griji: "Se putea si mai bine decat cu Standard, dar e foarte bine si asa. O sa fie o joaca de adolescenti pentru Steaua. Daca era echipa mai slaba, ar fi fost joaca de copii". Mihai Stoica a spus ca este un adversar acces
nu isi face prea mari griji: "Se putea si mai bine decat cu Standard, dar e foarte bine si asa. O sa fie o joaca de adolescenti pentru Steaua. Daca era echipa mai slaba, ar fi fost joaca de copii". Mihai Stoica a spus ca este un adversar accesibil, dar ca se putea mai bine. "Cu o echipa din Macedonia sau cu Maccabi Haifa am fi fost mai siguri. Avem o echipa omogena si sunt convins ca o vom domina categoric si in deplasare, si acasa", a precizat Becali. "Orice adversar pe care l-am fi intalnit in aceasta faza a competitiei nu poate fi unul usor. Steaua a mai jucat cu Standard, a invins-o, iar jucatorii nostri ii cunosc pe ai lor. Din acest moment vom strange toate informatiile necesare despre echipa belgiana", a precizat si tehnicianul Cosmin Olaroiu pentru site-ul clubului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.