Aglomeratie dimineata, seara si in weekend
Piscinele luxoase din cluburile de intretinere sau din cadrul hotelurilor sunt invadate si vara de clienti. Aici vin in special cei care vor sa se relaxeze intr-un mediu linistit. Locurile s


Aglomeratie dimineata, seara si in weekend
Piscinele luxoase din cluburile de intretinere sau din cadrul hotelurilor sunt invadate si vara de clienti. Aici vin in special cei care vor sa se relaxeze intr-un mediu linistit. Locurile sunt inchise, numarul sezlongurilor este relativ mic, atmosfera e intima si nu se aude galagia de pe strazi. La hoteluri, majoritatea clientilor vin la piscina dimineata si seara. "Vin dimineata pana la ora 8.00, pana pleaca sa-si rezolve afacerile si revin seara intre 7.00 si 9.00", ne-a spus Andreea Cristoforidis, PR managerul Hotelului Intercontinental. Ieri, la piscina World Class Health Academy, din Hotelul Bucuresti, copiii se distrau in voie. "In cursul saptamanii vin mai mult parinti cu copii si cei care vor sa-si invete bebelusii sa inoate", ne-a explicat Mihaela Cotoanta. In weekend este aglomeratie, indiferent de ora.

Fitness, jacuzzi si, eventual, sauna uscata
Motivele pentru care multi aleg piscinele din cadrul hotelurilor sau al diferitelor cluburi de intretinere este ca aici au numeroase facilitati. In majoritatea cazurilor, abonamentele la piscina includ sedinte la sala de fitness si program de sauna. "Pot sa faca fitness si apoi sa se racoreasca in piscina. Dupa aceea pot sa incerce o sauna uscata", ne-a spus Mihaela Cotoanta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.