Asa cum era de asteptat, Dinamo nu a avut probleme in a trece de echipa malteza Hibernians, pe care o invinsese cu 4-0 si in prima mansa. Nu a fost totusi un galop de sanatate pentru bucuresteni, care au gafait serios in prima repriza, incheiata la e
Asa cum era de asteptat, Dinamo nu a avut probleme in a trece de echipa malteza Hibernians, pe care o invinsese cu 4-0 si in prima mansa. Nu a fost totusi un galop de sanatate pentru bucuresteni, care au gafait serios in prima repriza, incheiata la egalitate, oaspetii avand chiar o bara in minutul 15. In partea a doua, cu doar doua "varfuri" pe teren, fata de trei in prima, Dinamo a reusit sa sparga lacatul apararii malteze de cinci ori, dar a si primit un gol, la o gafa mare, si nu singura joi seara, a portarului neo-zeelandez Moss. La finalul intalnirii, Rednic s-a declarat satisfacut de evolutia echipei sale, regretand doar scorul alb de la pauza. "Sunt multumit de joc, chiar daca in prima parte nu am reusit sa marcam. De altfel, acesta este marele meu regret. A fost o circulatie buna a balonului si cred ca am avut o posesie de 90 la suta in prima repriza. A fost un meci foarte util, de fapt un antrenament inaintea partidei cu FC National", a declarat Rednic. Antrenorul dinamovist a vorbit si despre Moss, cel care a inceput deja sa starneasca regretele suporterilor dupa Cr. Munteanu. "Puteam incepe meciul de la 0-1 la acea neintelegere intre fundasii centrali si Moss, dar este normal, pentru ca timpul a fost scurt si nu am avut timp sa inchegam bine relatiile de joc. Ambele schimbari de la pauza au fost programate, indiferent de evolutia lui Pascovici. Moss a somat in mare parte a meciului, dar din pacate a gresit la gol", a afirmat Rednic. Revenind la intrecerea interna, Rednic a reafirmat ca sunt putine sanse ca echipa sa sa-si poata permite sa cumpere vreun jucator de la Sportul Studentesc, care a fost trimisa in Lia a II-a. "Mi-as dori doi-trei jucatori de la Sportul, dar nu te poti apropia din cauza preturilor. Oricum, nu cred ca Siman va vinde jucatorii acum. Nu mi-e teama de un exod al jucatorilor de la Sportul la Rapid, pentru ca este nevoie de timp pentru a inchega o echipa, iar campionatul bate la usa. Stiti care este marea problema a jucatorilor de la Sportul? Ei joaca foarte bine cand sunt acolo, dar cand pleaca la alte echipe nu confirma", a comentat Rednic.
Tehnicianul dinamovist s-a declarat "suta la suta" multumit de L. Goian, despre care spune ca merita sa primeasca "o a doua sansa", dupa ce acesta a avut probleme disciplinare atat la Dinamo, cat si la echipa nationala de tineret, de unde a fost suspendat sase luni pentru comportamentul sau. (B.G.)
Lerinc si Ze Kalanga prezentati in pauza
In pauza intalnirii dintre Dinamo si Hibernians au fost prezentate fanilor ultimele doua achizitii, angolezul Ze Kalanga si sarbul Leo Lerinc. Daca despre primul s-a tot vorbit in ultima saptamana, el fiind titular in toate cele trei partide sustinute de reprezentativa tarii sale la CM din 2006, Lerinc este surpriza oferita de Rednic. "Este un fotbalist care a jucat in Nationala, mi l-am dorit foarte mult, inainte de a-l transfera am vorbit si cu Jerry Gane, cu care a fost la St. Gall. Este liber de contract si nu ne-a costat nimic. Eu am insistat pentru aducerea lui si sunt multumit de campania de transferuri pe care am facut-o. Sa nu uitam ca in trecut s-au investit bani multi, dar echipa a iesit pe locul trei", a mai spus Rednic. Leo Lerinc este un mijlocas puternic, de 1,89 m, si a evoluat ultima data in Cipru, la Ethnikos. (B.G.)
DINAMO - HIBERNIANS 5-1 (0-0)
Au marcat: AD. CRISTEA (55), DANCIULESCU (61, 84), C. MUNTEANU (90+1), BUZUROVIC (90+3a) / BUZUROVIC (87).
Stadion: "Dinamo"; spectatori: 5000.
Dinamo: Moss - Blay, L. Goian, St. Radu, Pascovici (46 Pulhac) - Tames (63 Predescu), Ad. Cristea, C. Munteanu - Danciulescu - I. Ganea, Niculescu (46 Margaritescu). Antrenor: M. Rednic.
HIBERNIANS: Muscat - Cassar, Buzurovic, Mintoff, Xuereb - Bartolo, Agius, Baldacchino (71 Camilleri) - Chukunyere (88 Vella), Failla - Scerri. Antrenor: R. Gatt.
Au arbitrat: V. Svilokos - I. Krmar, T. Setka (toti din Croatia).
* in tur: Hibernians - Dinamo 0-4.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.