Mirel Radoi, capitanul Stelei, va rata partidele pe care Steaua le va sustine impotriva lui Standard Liege, dar si pe cele din campionat, pentru ca s-a operat joi la Bologna. Problemele sale la genunchiul drept au recidivat in turneul de pregatire ef
Mirel Radoi, capitanul Stelei, va rata partidele pe care Steaua le va sustine impotriva lui Standard Liege, dar si pe cele din campionat, pentru ca s-a operat joi la Bologna. Problemele sale la genunchiul drept au recidivat in turneul de pregatire efectuat de ros-albastri in Austria, fiind trimis la clinica Isokinetic pentru tratament. Medicii italieni care l-au consultat au ajuns la concluzia ca este necesara operatia, pe care au si efectuat-o, iar durata pentru refacere completa este de aproximativ doua luni. Prin aceasta interventie se confirma parerea lui Pompiliu Popescu, medicul echipei nationale, care a avertizat inca de anul trecut, cand Radoi a petrecut doua saptamani la aceeasi unitate medicala, ca leziunea sa necesita operatie, starnind un mic razboi al declaratiilor cu staff-ul medical al Stelei. "Daca era Radoi cresteau sansele de calificare, dar Steaua nu sta intr-un singur jucator. Imi place din ce in ce mai mult de Dica, seamana tot mai mult cu Zidane", a comentat ieri Gigi Becali. Calculand simplu, Radoi va reveni in teren la sfarsitul lunii septembrie, ceea ce inseamna ca va pierde jumatate din turul campionatului, primele doua meciuri din grupe, in cazul in care Steaua se califica in Liga Campionilor, si partidele pe care Nationala le va sustine in septembrie cu Bulgaria si Albania, in preliminariile Euro 2008. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.