Un politist bucurestean a fost "sfasiat", joi seara, de o femeie, in timpul unei interventii la un scandal. Agentul principal stefan Nicolae a fost chemat sa intervina intr-un conflict in sectorul 6. Pe un teren viran din Prelungirea Ghencea, sotii M
Un politist bucurestean a fost "sfasiat", joi seara, de o femeie, in timpul unei interventii la un scandal. Agentul principal stefan Nicolae a fost chemat sa intervina intr-un conflict in sectorul 6. Pe un teren viran din Prelungirea Ghencea, sotii Maria si Grigore Tamaris Taloi agresau un grup de muncitori. Dupa spusele martorilor, cei doi consumasera bauturi alcoolice, de la 10.00 dimineata pana in jurul orei 17.00, asezati pe doua pietre aflate pe terenul respectiv. Politistul muscat de Maria Taloi sustine ca, in momentul in care echipajul din care facea parte a ajuns la fata locului, femeia "era agatata de gatul unui muncitor".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.