Folkist
Varsta: 52 de ani Nicu Alifantis se gandeste ca ar putea sa renunte la activitatea de interpret, pentru a se dedica formarii unor noi generatii de cantareti de folk. Artistul a facut anuntul, sambata, la Festivalul de Arta Medievala
Folkist
Varsta: 52 de ani Nicu Alifantis se gandeste ca ar putea sa renunte la activitatea de interpret, pentru a se dedica formarii unor noi generatii de cantareti de folk. Artistul a facut anuntul, sambata, la Festivalul de Arta Medievala de la Sighisoara. ""Ma bate gandul ca la un moment dat sa ma retrag. In clipa de fata traversam o perioada in care nu ne dau concertele afara din casa"", a declarat Alifantis. Artistul a adaugat ca este o mare bucurie pentru el sa faca eforturi pentru formarea unor tineri cantautori, sa le intinda o mana de ajutor, pentru ca acest gen muzical trebuie continuat in timp, mai ales ca in ultima vreme publicul a inceput sa redescopere muzica folk. Pentru eforturile pe care le face in vederea formarii unor noi generatii de cantareti si pentru promovarea muzicii folk, Jurnalul National il declara pe Nicu Alifantis ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.